Zoeken in deze blog

Lavera - Waar is dat te koop?

Lavera is een merk van natuurlijke verzorgingsproducten. Naast natuurlijke voedingsmiddelen winnen ook de natuurlijke cosmetica, huidverzorging en andere verzorgingsproducten steeds meer aan terrein in Nederland.

In het Lavera assortiment vind je onder andere lavera shampoo, deodorant, make-up en zonnebrand. Volgens Lavera zijn hun verzorgingsproducten van 100% natuurlijke ingrediĆ«nten gemaakt. En deze zijn ook zoveel mogelijk van biologische oorsprong en dierproefvrij bovendien.

Een mooie lijn dus met producten die je helpen om beter voor jezelf en het milieu te zorgen.

Maar waar zijn Lavera producten te koop?

Lavera zul je in eerste instantie aantreffen in de natuurwinkels. Het assortiment kan verschillen per winkel. Op lavera.nl vind je overigens een lijst met verkooppunten, maar het is in veel meer winkels. In de supermarkt eventueel, en als dat nog niet zo is, dan komt dat wel. Jumbo bijvoorbeeld heeft een groot assortiment bio artikelen en het zou mij niets verbazen dat Lavera daar bij zit of daar bij komt binnenkort.

Lavera vind je ook online inmiddels te kust en te keur. Kijk en vergelijk want de prijs verschilt nogal. Een goede vergelijkingssite is Beslist.nl. Je kunt daar op prijs sorteren en dan direct zien waar je het goedkoopst uit bent.

Er zijn zelfs webshops waar je korting krijgt als je meer tegelijk aanschaft. Wel zo handig. Korting bij drie of meer, dat zie je ook bij drogisterijen, en drie flessen shampoo is helemaal niet zo veel om tegelijk te bestellen.